keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Vähän postausväliä

KIRJOTIN TÄN TIISTAINA

Oon näköjään jättäny postaamatta perjantain jälkee. Hupsis! Joten mä laitan nyt sitte parisen päivän juttuja. Lauantaina heräilin jossain yheksän aikaa ja aloin pakkailee ja tämmöstä , muutenki valmistautuu, koska kolmelta oli mulla lähtö Kettulaan! Se on semmone tositosi pieni kylä, missä asuu aikalailla vähän ihmisiä ja se on maalla. Käydää siellä moikkailemassa serkkuja ku ne asuu siellä. Niitten luokse mää lähinki. Oli mulla ihan kivaa, kävin ensiksi ku hyppäsin dösästä ulos ni kävin lindexistä ostamassa sellaset söpöt pussihousut. Kaikkien mielestä ne kyl on iha hirveet, mut ite tykkään! Sitten ku ne oin ostanut ni käväsin mäkissä hakee sundaen ja sitte mua tultiinki jo hakemaan.
 Perillä mä tyhjentelin laukkuu ja sit emmätiiä, tehtii jotai jännää. :D Käytiin vissii syömässä ja sit lähettii rantsuu Marjan (serkku) kans. Otettii vaa aurinkoo koska en uskaltautunu uimaa, paitsi sit ihan sillo illalla. Soudeltiin kans vähäse! Sit lähettiin takasi niitten kotia päi, syötii iltapala ja mentii nukkuu ku oltii nii väsyneitä. Ei siinä mitää nukuttii kahteentoist asti ja syötii aamupala vast yheltä. Sit oltii vaa Marjan huoneessa ja juteltii. Neljält lähettii taas uimaa ja sit syötii päiväruoka. Sapuskat oli muute hemmetin hyviä! Viideltä lähettiiki viemää mua dösärille. Ku bussi oli Lohjalla ni äiti ja iskä oli siel vastas hakemas mua kotiin. Melkeenpä heti ku astuin ovesta sisälle mun huoneeseen ni lähin saman tien lassarille. Uiskentelin siel hetken Merin ja Rebekan kans. Karo ei tullu uimaa mut se katto ku uitii. Hypättii Merin kans kesän ekat hypyt hyppytornista! Oli ihan lepposa ja mukava ilta.  Maanantaina ei ollu mitää erikoista, paitsi että Niko oli meillä.  Tänää oli muuten aika kiva päivä! Vaik nukuin tosi vähä ja olin ehkä vähä huonolla tuulella aamusta , ni iltapäivää kohden se helpotti. Köksäntunnilla siivoiltii ja syötii tiikerikakkuu. Kuunneltii musiikkii ja tanssittii ja riehuttii vaa. Mun siivoomiset jäi siihe et pyyhin vaa yhen hyllynpäällisen , mut Tilda ja Karo siivos koko lopun keittiön. Sit löydettii ilmapalloja ja heiteltii niitä siellä. Liikkaope tuli valittaa ku puhkasin yhe pallon ja heitin sen rämmäleet ikkunast ulos ja Karo heitti ilmapallon ulos, heehehee. Sit syötiin se tiikerikakku ja sit mul oli tunti terveystietoo ja seki meni johonki pistarin tekemisee, mut sit toine terveystiedontunti meni ku olin parin muun mun luokkalaisen kans siel talent-treeneissä. Mä esittelen siel ''muotinäytöksessä'' Rebekan tekemää ankkurilaukkuu. :D  Se laukku on oikeesti hieno! Ruotsin tunnil katottii leffaa ja söin snickersii, jes. Kotimatkan pyöräilin Karon ja Reben kans niiku yleensäkki ja suunniteltii et jos tänää mentäis jonnekki. Hiuksetki pitäis värjää tänää! Eisiis mitää sellasta suurta muutosta aiheuttavaa blondista bruneteks värjäystä , vaan sillee et värjään vaa juurikasvut pois. Sit noh, öö. Vois vaikka mennä nyt syömään ku mahassa vähä kurnasee :D Heissan!


Jaa nyt tää keskiviikko :D Oltii koulun kans pähkäris jossai retkellä. Oli iha semikivaa. Vaik hyttysii oli iha sairaasti. Tehtii kaikkii ryhmätehtävii , oli iha kivaa ja tajusin et meil on sairaan hyvä luokkahenki! Mut joo. Olin tänää 35min myöhässä ku nukuin vähä. Jännä juttu koska en melkee koskaa oo myöhässä. Ja sain mun (siskon) kumisaappaat tänää koulust kotii ku ne oli unohtunu sinne melkee kuukaudeks, ups. Tänää mun piti vähä siivota kotona mutten jaksanu ni nukuin vaa ja oon koneella. Ainii ja ihanaa ku ei oo enää juurikasvuu! Voin rauhas tehä kaikkii kampauksii jne ettei jostai vilahda sellast vaaleenharmaata. Siis ei mun hiukset oikeesti harmaat oo mut se väri näyttää siltä. Sit enää 3pv kevätjuhlaa!!! Sitte alkaa jo se fucking kesäloma! Meen varmaa Nikolle päättäreinä , mut seki juttu on vähä vaiheessa ku äitist ei oikee saa selvää. Mut jossen mee sinne ni sit juhlin yksin kotona (Y)  Ainii ja päättärein sataa... Joka vuosi on paistanu aurinko, koskaa ei oo satanu päättäreinä vettä ni emmä usko et tänäkää vuonna sataa! Ja totaa tässä nyt teille luettavaa. Nii ja bloggeri ei anna mun enää lisätä kuvia, koska oon ylittäny jonku kuvanlisäämisrajan??? Mitä ihmettä. No mut iltoja teille lukijat! (:

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

korjaan, ei kettula oo pieni kylä vaa iiso city ! :D

& toi kuvanlisäämisraja on iha tyhmä, lisää kuvat vaik photobucketiin ja sielt tänne :)

TARU kirjoitti...

katon jos osaan XDDD ON kettula pikku city! :D