tiistai 21. helmikuuta 2012

Viro

Noniin eilen palaliltiin kotiin sieltä Virosta päin sitte. Täytyy sanoo, et mukava reissu oli, vaik mentiinki  ihan perheen kesken. Hotelli oli tosi kiva ja oli siskon kans yhteinen huone, joka oli mun nimissä, hah!! Purettiin laukut ja kateltiin vähä ympärille. Muut lähti jonki ajan päästä johonki kauneushoitoihin ja mä menin aulaan facebookkiin. Sit ku kaikki oli kasassa nii me lähdettiin uimaan. Ei se uimapaikka mikään kummonen ollu. Kolme vesiliukumäkee ja 5-6 allasta, mitkä kaikki melkeen täynnä. Ja poreallas, missä poreili vaan keskellä ja jossa oli ihan liian kuumaa vettä! Mut oli siel ihan kiva lilluu niissä altaissa. Uimisen jälkee lähdettiin syömään, ja ruoka oli NIIN hyvää! Ja halpaa! Mun jälkkäriki makso jotain 2-3euroo, et ihanan halpaa, mut ruoka silti hyvää. Laittelen nyt tähän vähä näit kuvia.


 Ja siinä menikin sitte se päivä. Seuraavana päivänä, eli eilen me sitten herättiin kaheksalta, mut nukuin silti ihan makoisat yöunet! Puettiin nopsaan siskon kans ja haettiin äiti ja iskä, ja sit mentiin aamupalalle. Siel oli sellanen seisova pöytä. Hyvä aamupala oli! Loppupäivä menikin sitte Merekeskuksessa ja muissa kaupoissa kierrellen ja satamaan kävellen.Laitan siitä kuvat huomenna nyt en kerkee. Moikkamoi! (:

2 kommenttia:

Suvih kirjoitti...

HEips! oon seuraillu sun blogia jo jonkin aikaa ja tykkään!! Käy kurkkaamassa munkin blogia ja liity lukijaksi jos tykkäät! :D

http://suvinpurkkikala.blogspot.com/

TARU kirjoitti...

kiitti paljon (: juu käyn tsekkaamassa!