perjantai 27. tammikuuta 2012

I want you to dance with me tonight

Joo ekana sanon etten jaksa enää kirjottaa tota kirjakieltä. Vaikka onhan se toki selvempää ku voi lukee sillee selvää tekstii mut ihansama. (: Tosiaanki niin tässä viikon aikana on kerenny tapahtu sitä sun toista. Valittiin keskiviikkona valinnaiset ja otin sitte pitkiks puutyön ja kone-sähkön, ja lyhyeks ilmaisutaidon.Varalle otin pitkäks metallin ja lyhyeks liikan. Mul oli kauhee valinta ku en osannu valita ilmaisutaidon ja liikan välillä.Mutta joo.. Käytiimpä tossa eilen ja tänään Lohjalla vähä kattelemas ja oon vissiin menossa huomennaki, hahah. Huomisesta lauantaista tulee varmaan aikamoinen ku on aikanen herätys aamulla kun täytyy kerkii 12.00 bussil kaupunkii ja tullaan kolmelta, ja lähen sen jälkeen kuudelta kattomaan lätkäpelii Nummelaa, ja sitten illalla meen Miisalle ku pidetään tyttöjen ilta. Ja ne on samalla tavallaa mun synttärit ku ne ois huomenna mut en jaksa pitää mitään semmosii erikoisii partyi ni päätettii et se tyttöjen ilta on sit mun synttärit. (: Ois tarkotus jäädä sitten sinne Miisalle yöks ja näin. 
Tänään kun tonne Lohjalle mentiin, niin olin vähän Karon makutuomarina ja näin edespäin. Löysin sille sen vihreen haimaritakinkin sieltä kaupan kätköistä. Ite ostin vaan sellasen harmaan pipon ku tarttesin sellasen mun harmaaseen kaulahuiviin. Sitä edellisenä päivänä ostin Seppälästä sellaset ''vilijonkkakengät'' ja korvikset. Ja hennesistä vitosella korkkarit! Ja huomenna ois tarkotus vaan kattoo jotain kivaa alepaitaa hennesistä. Mutta kello onkin jo ton verran että lähempä tästä itsekin vetämään unta palloon että jakselee herää huomenna. Yötä vaan! (:
h&m korkkarit 5e

seppälän kengät 4e

seppälän korvikset 1e !


seppälä pipo 3eJuu ja menee varmaankin taas jokunen pari päivää ennenkuin tulee uusi postaus, kun on vähän koulukiireitä ja sunnuntaina synttärit jne ja huomenna tosiaan miisalle jne mutta jaksakaa ootella (:

2 kommenttia:

karobätmän kirjoitti...

ei vittu se oo mikää HAIMARITAKKI se o MAIHARI XDXD

taruu kirjoitti...

eiku nii oho XD