sunnuntai 19. elokuuta 2012

Bye bye brunette!

Sori taas on ollu tämmönen pieni postausväli etten oo jaksanu kirjotella kauheesti. :/ Maanantaina alko taas koulu ja jänskättää vähän et mitä tää kasiluokka tuo tullessaan. Ainaki rankemmat koulupäivät! Vietin vikan kesälomaviikon suurimmaks osaks ystävien kanssa. Oltiin siellä karolla yötä ja sit viel tildalla! Tiltsulla nukuttiin teltoissa niitten vanhas ladossa. Meil oli ihan törkeen hauskaa! Mättöö riitti , musiikkii täysillä kajareista ja parasta seuraa. Herättiin jossain kahentoist aikaan ja lähettiin siitä karon ja reben kans suoraan kotiin. Kävin saunassa ja niko tuli meille sitte viideltä. Sunnuntaina kattelin koulujuttuja valmiiks ja olin vissii vaan kotona.
Maanantaina oli niin hankalaa herätä jo seittemältä ku piti ysiks kerkii kouluun. Mut ihan kiva päivä oli ku vietettiin koko päivä kotiluokassa eikä tehty paljoo mitää. Saatiin lukkarit ja tänä vuonna se on aika hirvee ja sit viel ku neljän jakson lukuvuosi lyhennettiin kahtee jaksoo. Mut semmosta!


Ja sitten...


TITTIDIDII MUN HIUKSISTA TULI ORANSSIT! (:

Eka järkytyin aika paljon mut sit aattelin et hei näähä on aika makeet! Tosta ois tarkotus blondata mut kattoo sitte koska kiinnyin jo näihi oransseihin jonki verran. Muttamutta perjantaina niko martin ja karoliina tuli meille yöks. vietettiin aika rento ja rauhalline ilta. Eilen sit mentiin käymää virkkalanpäivillä , mutten löytäny sieltä mitään. Mentiin nikon , martinin , karon , tildan ja merin kans viel kebabille ja sit lähettiin meille. Jäbät lähti viideltä ja sen jälkeen lähettiin pelaa tystyjen kans tennistä. Tuli siinä sellaset kolme tuntia urheiltuu! Illalla karo jäi viel toiseks yöks ja tilda tuli kans. Se oli kyl ihan perjantain vastakohta! Naurettiin ja tanssittiin ja tehtiin ruokaa. Oli kiva päivä! Tänää alko näköjään nää huonot kelit taas koska tuol sataa paaaljon... Mitäs sitä sit tänään tekis ja huomenna on taas kouluu ja äh ärsyttää. Väsyttääki ihan törkeesti! Toivottavasti teilläki on ollu kiva viikonloppu ja nyt meen ainaski syömään jotai. Heipsan! (:


2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

mitäh lyheniks teidän jakso oikeesti tyylii puolella, vähä perseestä :ss

TARU kirjoitti...

no älä! päivätki piteni :/